sobota 12. augusta 2017


Ahojte! I keď je dosť teplo, a nikomu z nás sa do  horúcej vane veľmi nechce, v prípade že by ste predsa len rozmýšľali o "relax chvíľke" osamote doma so šampanským v ruke, využite stránku Lush a kúpte si bomby do kúpeľa.


Hi! Besides warm weather sometimes we just need a moment for ourselves and take a bath (and with champange in a hand) - I really recommend Lush and their´s bath bombs. 
O zábavu (i keď ste vo vani sama) máte na celý večer postarané! Za to vám ručím. Ja som si osobne zadovážila bombu s názvom Intergalactic a Frozen. Keďže kamarátka býva v Prahe, a často chodí do Košíc za rodinou, nebolo pre ňu problém mi bomby vyhľadať a kúpiť. V prípade, že takéto možnosti nemáte, je možné si ich objednať cez českú stránku Lush za cenu dopravy - 198 kč - služba PPL (cca 7,53 eur) alebo 228 kč  - služba DPD (cca 8,7 eur).  Ceny bômb sa pohybujú cca od 99 kč do 159 kč.

However you are alone in a bath you can enjoy it! I get a bath bomb called Intergalactin and Frozen. Friend of mine lives in a Prague, so she brings it to me. If you can´t have good friend as me, you can use their site to buy bath bombs. Prices - from 4,95 dollars to 8,95 dollars.
Ak ste o tejto značke ešte nepočuli odporúčam navštíviť ich stránku a niečo vyskúšať. Úplne dobrodružstvo budete mať ale pri navštívení ich obchodu (Budapešť, Praha). Tie farby a vône! Stránka Lush ponúka okrem známych bômb do kúpeľa aj mnoho iných  zaujímavých produktov, ako šampóny, masky na tvár, dezodoranty, krémy na holenie, sprchové želé, krémy na ruky a pod.

If you don´t heard about Lush I recommend to you visit the website and something buy to try. But if you visit their store you can really enjoy good adventure! These colours and scents! Lush offers also shampoo´s, shower gel, hand creams, antiperspirants and so on. 
No a ako použiť takú bombu do kúpeľa? Môžte ju tam jednoducho hodiť (čo asi prvýkrát neurobí nikto), alebo ako ja - ponárať ju postupne a pozorovať milióny meniacich sa farieb, počuť šumenie a vidieť samé trblietky (ktoré mimochodom máte potom aj na pokožke). A šou sa môže začať! ;)

And how you can use this bath bomb? Simply ju can thow it to the water or (as me) you can sink it slowly and you can see colours and heard the fizzing and sparkling. 
No a ak bomby do kúpeľa doma nemáte, a predsa si chcete kúpeľ nejako vylepšiť, postačí kokosový olej/pár kvapiek esenciálneho oleja (odporúčam mentol) alebo levanduľovú soľ do kúpeľa (lacná varianta: Fresh, kvalitná soľ: Manufaktura).

If you don´t have bath bomb and still better you want to enjoy your bath time, you can use coconut oul or a few drops essencial oil (mint) or lavander salt.

"Happines is a long, hot and bubble bath."

 Ku chvíľke osamote určite patrí aj dobrá kniha. Top 5, ktoré odporúčam sú: 
1. Nezatváraj oči (kúpite tu)
2. Do vody (kúpite tu)
3. Sova (kúpite tu)
4. Snehuliak (kúpite tu)
5. Cestujem sama (kúpite tu)

If you want to enjoy your home alone time don´t forget to read a book! My top five:
1. Do not close your eyes
2. Into the water
3. Owl
4. Snowman
5. Travelling alone

No a finálny dojem? Moja pokožka bola hydratovaná, trblietavá a ja zrelaxovaná a oddýchnutá :)

Final conclusion: My skin was hydrated, sparkling and I was soooo relaxed :)

 xoxo, Patrisa.h


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára